Om oss

Høyt & lavt AS ble etablert i 2004, og vi har opparbeidet oss lang og bred erfaring innenfor bygg- og anleggsbransjen. De siste årene har vi bygget alt fra eneboliger til leilighetsbygg og større næringsbygg. Vi har oppdrag for både private, utbyggere, næringsaktører og det offentlige.

Høyt & lavt har nå over 30 dyktige ansatte. Vi er stolte av at vi har kvalitetsbevissthet og yrkesstolthet godt forankret blant alle våre medarbeidere. Uansett om våre oppdrag er hus eller hytter, rehabilitering eller større bygg og prosjekter så utfører vi oppdragene med respekt for våre kunders ønsker og forventninger og med en kvalitet vi kan stå inne for.

Vi skal levere som avtalt - alltid!


Høyt & lavt er Systemhusforhandler. Systemhus er en av norges største huskjeder. Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet, og har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene. Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Vår styrke er at vi er en totalleverandør som kan bistå våre kunder hele veien - fra plan til ferdig bygg.

Våre ansatte

Vi har over 30 dyktige og dedikerte ansatte som gjør sitt beste for å levere faglig god kvalitet. 

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Dette sier våre kunder om oss

Her finner du oss